May 31, 2011

Ladies, it's the REAL first June! :p

Hello, ralat dulu deh ya. Ternyata kemaren masih bulan Mei ya u,u hahaha dikirain udah Juni. Okay Happy June everybody :) Let's having the best time for your life! Fyi, I'm here again! SMAN 4 for the second day of snmptn. Zupppah luck again, Kamil :)

Wifinya cepet banget sumpah deh gue kan download lagu buat assignment LIA ya, itu ga nyampe semenit gitu. AAAA how much I love you, wi fi :) Okay, what to tell ya~ ehm ehm gue ga punya cerita but back then like my motto goes here "Type type no matter what to type" ehm. Seriously, I gotta write because I love to type but I hate reading so very much :p

Oya, I just realized that INAopen is getting its higher rate! It turned to be Super Series (SS). Congratulation Indonesia. Congratulation PBSI. Congratulation Simon (?) you know, on a website where I clicked just to get an info about IOSS, Simon is the one who were being interviewed. see here;

"Persiapan sudah cukup. Sebagai pemanasan, saya akan mengikuti ajang Singapura Super Series. Meskipun tanpa kehadiran Cina, bukan berarti tugas untuk meraih gelar juara menjadi mudah," ujar Simon Santoso.


Wuw wuw baby you're awesome (?) Ehm okay it was on June 2010. Year ago wakakakak. Anyway I've found another man who's got a very interesting story to be told. He's awesome and I just watched his acts last nite. Guess who?! My heart comes with....... Shahrukh Khan! Hahahahaa om om. 45 already :p nope nope I didn't say that I adore him bacause of his sassy boday, charming face or else -_- but I admit that he awesome with his talents and aaaaa~ sense of man! (?)


wait wait, why he was so damn hawt here?-_-
A coincidence. Yes, coincidence.

As my heart still goes with him because of Kuch Kuch Hota Hai which I watched last nite, I also adore the sassy women, Kajol Devgan!


What-an-adorable-women :')

AAAAAA she's zuppah pretty and cute more hot then awesome! T^T *die.
Kajol, lo itu mukanya India banget tapi lo cantik baneeeedh hoh hoh. Kajol pake olay sih (?)
Okay, the point is, gue ngefans banget sama Shahrukh Khan dan juga partner sehidup sematinya , Kajol Devgan <3. Tanya kenapa orang India pada bisa dance. Tanya kenapa kemaren si Angelie anaknya Rahul kecil kecil udah hot (?). Tanya kenapa.....kenapa.... #fillintheblank

Eh ya waktu hari Selasa lalu, dimana gue besoknya TF ekonomi dan sejarah, gue kan malah nonton film india ya, dan alhasil gue remed ekonomi tapi gue ga nyesel karena gue bisa nonton Salman Khan -__- Salman Khan waktu itu di filmnya jadi Ajay, tapi gue gatau itu judulnya apaan hahaha. Pokoknya gue kan sms Aryo ya waktu itu ngasih tau kalo di MNC tv ada orang mirip banget sama dia, namanya Ajay :D eh dia ga ngaku masa kalo dia mirip india gitu :p nih ya, liat ya;



MIRIP KAN MIRIP?! *miripgasih?-_-
Mirip tau!

HAHAHAHA mana kemaren di Koch Koch Hota Hai nama sekolahnya si Rahul St.Xavier lagi! Aryo tuh emang berdarah India kali ya~~ hahahaha. Oya tapi gue ga terima pas Aryo bilang gue sukanya priaberbuludadalebatbisajoged/dance ._. gak terima. Gue nyari yang HAWT.

Okay, thought I've typed very much here. May my post give you any inspirations 0:) Have a great day and have a really good time! Love love :*

With dance and music,
Afi Wiyono
bye♥
HayahAfifah | 2008-2017