Oct 27, 2012

Komentarnya dalam hati aja ya

I've been waiting along 3 days to write something.
Wasn't it a beautiful day? The day when all your family 'finally' got together, I thought it was all I ever expected. Nevertheless, it was all a bit incomplete. This heart, mine, was comprehend nothing while I was busy talking to myself if I should find the reason why or not. People, I have never been like this before.

Overall, some people considering my feelings by an erroneous way of loving someone. By that I mean, hey I am not in the mood for love. And I have never been in the mood for sharing my affections aside from my family and friends. Call me a dunderhead, call me a corny, call me a possessive, call me obsessed, call me a fanatic. I do.

videokeman mp3
Longer Than – Dan Fogelberg Song Lyrics


If only this song could explain...hem

Betapa banyaknya pikiran yang gak bermanfaat. Betapa banyaknya waktu yang terbuang. Betapa banyaknya keburukan yang diciptakan. What have you done to me?
Bersyukur karena masih banyak temen yang percaya sama lo untuk menceritakan kisah-kisah romantisnya. Bersyukur karena masih banyak temen yang bener-bener berani membeberkan rahasianya kepada lo.
Bersyukur, Fi. Jaga semua kepercayaan itu. At the very least point, you can take the granted, for once. Do not do what caused them ended up in a miserable way. Experience is the best teacher, they said. But it wasn't a matter of whose.
Kalau memang sudah ada orang yang gagal dengan sebuah cara dalam melakukan sesuatu, pick the opposite way, jangan ngikutin orang itu.

This October, my life's turning so damn fancy.
Alhamdulillah Afi sudah jadi remaja 17 tahun. Afi dapet kado dari mama, ayah. kamil, mas aria, temen-temen, dan diri sendiri. Terima kasih semuanya. Semua kadonya pasti Afi rawat.
Ternyata hari pertama menjadi 17 tahun sudah menjadi awalnya sangat indah dalam tahapan turning so fancy. Mulai dari dapet kue dari dinamic trio + gatotkaca, aquarium dari kamil dan mas aria, kalung dari mama + ayah, dan kado undescribable yang dimasukin ke tas cantik plus didatangkan langsung......hem. Ohya, plus lagu dari aryo dan feisal, I thought you two would never write me one. Thankssss
Lalu disusul hari ke-2 dalam perjalan tahun ke-17, dapet kue lagi dari ayusuwar, nadiah, pari, nona, dan amel. Kuenya cantik, dan dapet babybop yang bisa nyanyi, thanksss.

I do happy.
Afi semangat ke sekolah karena Afi lagi suka banget sama temen di kelas. Walaupun sedang dalam fase agak terpuruk dalam hal nilai, I don't much care. All I am taking is when I do happy, that is my life going on. But this heart....is it going to be malfunction? I think I found some pieces of it already. Some people would just be brave enough to fill it, but that is not my typical. I'd rather giving up everything, letting someone come and go, chilling with everyone. That was me. I can't help myself, I can't help myself deciding to fall for someone.

Tulisan ini udah kacau balau, kalau ditanya topic sentences-nya pasti susah dijawab. As messy as my mind. Campur aduk banget. Intinya, bagi siapapun yang baca postan ini, tolong jangan dibahas. Everyone has a right to mess up with their site/blog. Yang sebenernya gak dimilikin orang itu adalah hak meng-copy style temennya. Duh, apasih, Fi?
Sudahlah, seharusnya ini jadi post yang menceritakan betapa excitednya Afi di bulan Oktober. But once again, I can't help myself.


Gatau lagi,
Afi Wiyono





p.s Dek, kapan pulang ke rumah? Gak kangen kakaknya?
HayahAfifah | 2008-2017